Eye Soul Art

Ronde 3D kunstobjecten bestellen

Ø 0,8 meter unieke 3D kunstobjecten

Het koesteren van de schoonheid

Vanuit haar fascinatie voor de schoonheid van de natuur heeft Tirza in 2015 een serie kleurrijke schilderijen over ogen van vissen gerealiseerd, waarin feitelijk iets wordt opgelicht. Het oog als spiegel van de ziel. Deze serie, Animal Eye, vormde de basis voor het huidige werk ‘Eye Soul Art’. In deze collectie staat het kleurrijke element als vast stijlkenmerk van Tirza centraal en is nu verder geabstraheerd. Daar waar zij eerder schilderijen, 3D beelden of installaties liet zien, kunnen we hier spreken van ‘sculpturale’ schilderijen, sieraden voor aan de wand. Zij toont ons de verborgen pracht/schatten van een nog onontdekte wereld. In haar werk schuilt de dualiteit tussen het gecultiveerde van de mens versus de ongerepte natuur. 

 ‘Material girl’

Haar vader was haar voorbeeld, een creatief brein, een verzamelaar. Tirza put uit de gevulde potten die haar vader verzamelde. Kleine bewaardoosjes, vergeten schatten, waar, na dankbaar gebruik, allerlei afgedankte/rest materialen werden opgeborgen. Evenals haar vader weet Tirza de onderdelen nieuw leven te schenken.

Kleur je eigen verbeelding in

De associatie met ogen, eilandjes, parels, planeten kan snel worden gemaakt, we kunnen haar werk als het ware induiken. ‘Eye Soul Art’ biedt volop ruimte voor het invullen van de eigen verbeelding.

Voor een eigen ontwerp met uw eigen materialen kunt u contact opnemen.

Flyer Eye Soul Art

Laat een kunstwerp op maat ontwerpen
voor uw bedrijf of woning
met eigen thema's
en materialen

Of bestel een
kunstwerk uit de collectie

Bekijk de promotievideo

Muziek: Rob Maassen van den Brink

Zijaanzicht

Collectie Eye Soul Art

Bovenaanzicht

Close-up